Categorie: Internet

Webdesign: de juiste visie en kennis geven rendement

Met het juiste webdesign uit Tilburg laat je je zaak in geen tijd groeien. Beeld je in hoeveel rendement je investering in een website oplevert als het voor klanten niet alleen inhoudelijk sterk maar ook toegankelijk is, duidelijk is en aangenaam oogt. En dan spreken we nog niet over de SEO sterkte waardoor je website met relevante zoektermen steevast bovenaan de zoekmachines verschijnt.

Een goed webdesignbureau zoals Solid Results maakt je website volledig op maat terwijl het voldoet aan alle web standaarden. Een sterk webdesign van je website is de digitale adem van je bedrijf en beschrijft met één oogopslag wat je stijl is en ook, heel belangrijk, wat de kwaliteit van je product of dienst is. Het laat je logo of naam op de juiste manier uitkomen en kiest voor een bijpassend lettertype en kleurenpalet voor de rest van de website. Webdesign houdt ook in dat er met zo weinig mogelijk kliks zo snel mogelijk de gewenste informatie bekomen wordt. Niets is irritanter dan op zoek zijn naar het adres van het betrokken bedrijf op een website en via verschillende doorwijspagina’s ergens terechtkomen waar je gewoon geen boodschap aan hebt. Een klantvriendelijke website is duidelijk in zijn opbouw en layout. 

Wat ook zeer belangrijk is bij het vervaardigen van een aantrekkelijk webdesign, is hoe gemakkelijk de website relevant beschouwd wordt door zoekmachines. In de huidige computertaal is dit gegeven beter bekend als SEO (Search Engine Optimization). Heden ten dage hangt het succes van een website, naast het visuele aspect, sterk af van hoe makkelijk ze te vinden is door zoekmachines. 

Zo weet een webdesigner met kennis van de Search Engine Optimization dat hoofdingen door zoekrobots belangrijker gevonden worden dan de andere teksten op de pagina. Met relevante keywords die nauwkeurig op basis van de inhoud worden uitgezocht worden de titels opgebouwd, steeds met aandacht voor de SEO. 
Ook afbeeldingen worden daarom met zorg geselecteerd zodat ze relevant zijn voor de tekst op de pagina, want de omschrijving ervan wordt door zoekmachines ook in acht genomen. 

Als je tijdens een onderonsje van webdesigners een raar taaltje hoort brabbelen dan is het waarschijnlijk de Hyper Text Markup Language waar je geen kop noch staart aan krijgt. Dit is een op SGML gebaseerde opmaaktaal voor de specificatie van documenten. Het is de standaard opmaaktaal voor alle webpagina’s. Deze taal wordt gebruikt in webdesign voor het herschikken, verbergen, vergroten, verkleinen en verplaatsen van inhoud zodat het er op elk scherm goed uitziet. Zo zie je maar dat ontwerpen van websites toch vraagt om dat tikkeltje vakmanschap. 

Als er nog een tip mag zijn bij het zoeken naar een goed webdesignbureau, dan is een webdesigner die Google partner is ook een interessant gegeven, alhoewel dit natuurlijk geen algemene garantie voor kwaliteit is. Google partners krijgen echter inside informatie van Google over de laatste nieuwtjes en truken uit de doos voor SEO. Ook kunnen ze als een van de eersten nieuwe tools en functies uitproberen. 
Het belangrijkste is dat je website resultaten oplevert, zowel wat het design als de marketing betreft. 

Binnen korte tijd echte Facebook likes kopen

Facebook likes kopen kan al langere tijd. Echter had je in het verleden vaak met lege accounts of fictieve personen te maken. Hierdoor steeg het aantal likes op je pagina wel, echter bleef de interactie met het publiek achter en beperkt. Daarnaast kwamen deze gekochte likes ook in de weg te zitten, doordat je wel deze lege accounts bereikte, maar niet echte personen. Dit is bij Like4You anders. Hierbij koop je namelijk wel likes van echte personen. Hierdoor stijgt niet alleen het aantal likes op je pagina, maar ook de interactie met het publiek stijgt mee. Hierdoor groeit je pagina veel sneller dan bij de oude methode het geval was.

Snel aan meer Facebook likes komen

Wanneer je gebruik maakt van de dienst van Like4You ben je al heel snel in staat om het gewenste aantal likes op je Facebook pagina te genereren. Wanneer de campagne gestart wordt heb je vaak al binnen 48 uur het aantal Facebook likes dat je besteld hebt. Hierdoor kun je gelijk verder met je pagina en heb je binnen korte tijd een veel groter bereik opgebouwd. Doordat er met echte personen wordt gewerkt kun je via hen ook weer andere mensen bereiken. Dit houdt in dat de interactie met het publiek veel sneller gaat, waardoor je nog sneller andere likes kunt behalen.

Like4You biedt een garantie

Het kan zijn dat de personen die binnen de campagne je pagina een like hebben gegeven al snel weer afhaken, bijvoorbeeld doordat de pagina toch niet helemaal bij hun wensen aansluit. Wanneer je binnen dertig dagen erg veel likes verliest zorgt Like4You er voor dat dit verlies weer wordt aangevuld tot het aantal dat je in eerste instantie besteld had. Hierdoor behoud je het aantal likes en daarmee het bereik per bericht.

Eenvoudig klanten werven via internet

Steeds meer ondernemers ervaren de kracht van het internet en merken dat klanten werven via internet erg interessant is. Je kunt met een website heel gericht jouw boodschap bij de doelgroep brengen en daardoor kosten besparen op traditionele marketing. Klanten werven via de Online-marketingmachine.nl is dan ook via verschillende manieren mogelijk op het internet en het is belangrijk om de juiste wegen te bewandelen om jouw doel te bereiken.

Nieuwe klanten werven met een professionele website

Bij online-marketingmachine.nl werken gespecialiseerde vakmensen die precies weten hoe je een succesvolle website bouwt en beheerd. Wij maken websites en webshops op maat en zorgen ervoor dat deze als een visitekaartje kan dienen voor jouw bedrijf. Voor iedere branche kunnen wij bezoekers omzetten in klanten en helpen jou bij je online marketingstrategie.

Online klantenwerving voor iedereen

Niet alleen webshops hebben baat bij onze klantenwerving. Ook wanneer jouw bedrijf de website “slechts” gebruikt als visitekaartje, kun je met een goede website ervoor zorgen dat je meer opdrachten binnenhaalt. Veel bedrijven zoals advocatenkantoren, exportbedrijven, mediators, huidspecialisten en nog vele anderen gingen je voor. De leads en aanvragen zullen met behulp van ons weldra binnenstromen.

Doeltreffende aanpak

Bij online-marketingmachine.nl beperken wij ons niet alleen tot een fraai design of een SEO-waardige tekst. Wij pakken jouw hele website grondig aan zodat het hele marketingplaatje klopt. Binnen no-time heb je een professionele website waar je klanten vol trots naar door kan verwijzen. Je merkt al snel dat het rendement van jouw nieuwe website erg hoog ligt.

Tijd voor actie

Je wil niet alleen dat (potentiele) klanten jouw website bezoeken, maar dat ze ook actie gaan ondernemen, toch? Wij zorgen ervoor dat klanten worden geprikkeld en dat er actie ondernomen wordt. Met onze doortastende aanpak zullen klanten je willen mailen, bellen, je contactformulieren invullen en je bestanden downloaden. Het is tijd voor actie.

 

Copyright © 2024 Content marketing

Theme by Anders NorenUp ↑