Met het juiste webdesign uit Tilburg laat je je zaak in geen tijd groeien. Beeld je in hoeveel rendement je investering in een website oplevert als het voor klanten niet alleen inhoudelijk sterk maar ook toegankelijk is, duidelijk is en aangenaam oogt. En dan spreken we nog niet over de SEO sterkte waardoor je website met relevante zoektermen steevast bovenaan de zoekmachines verschijnt.

Een goed webdesignbureau zoals Solid Results maakt je website volledig op maat terwijl het voldoet aan alle web standaarden. Een sterk webdesign van je website is de digitale adem van je bedrijf en beschrijft met één oogopslag wat je stijl is en ook, heel belangrijk, wat de kwaliteit van je product of dienst is. Het laat je logo of naam op de juiste manier uitkomen en kiest voor een bijpassend lettertype en kleurenpalet voor de rest van de website. Webdesign houdt ook in dat er met zo weinig mogelijk kliks zo snel mogelijk de gewenste informatie bekomen wordt. Niets is irritanter dan op zoek zijn naar het adres van het betrokken bedrijf op een website en via verschillende doorwijspagina’s ergens terechtkomen waar je gewoon geen boodschap aan hebt. Een klantvriendelijke website is duidelijk in zijn opbouw en layout. 

Wat ook zeer belangrijk is bij het vervaardigen van een aantrekkelijk webdesign, is hoe gemakkelijk de website relevant beschouwd wordt door zoekmachines. In de huidige computertaal is dit gegeven beter bekend als SEO (Search Engine Optimization). Heden ten dage hangt het succes van een website, naast het visuele aspect, sterk af van hoe makkelijk ze te vinden is door zoekmachines. 

Zo weet een webdesigner met kennis van de Search Engine Optimization dat hoofdingen door zoekrobots belangrijker gevonden worden dan de andere teksten op de pagina. Met relevante keywords die nauwkeurig op basis van de inhoud worden uitgezocht worden de titels opgebouwd, steeds met aandacht voor de SEO. 
Ook afbeeldingen worden daarom met zorg geselecteerd zodat ze relevant zijn voor de tekst op de pagina, want de omschrijving ervan wordt door zoekmachines ook in acht genomen. 

Als je tijdens een onderonsje van webdesigners een raar taaltje hoort brabbelen dan is het waarschijnlijk de Hyper Text Markup Language waar je geen kop noch staart aan krijgt. Dit is een op SGML gebaseerde opmaaktaal voor de specificatie van documenten. Het is de standaard opmaaktaal voor alle webpagina’s. Deze taal wordt gebruikt in webdesign voor het herschikken, verbergen, vergroten, verkleinen en verplaatsen van inhoud zodat het er op elk scherm goed uitziet. Zo zie je maar dat ontwerpen van websites toch vraagt om dat tikkeltje vakmanschap. 

Als er nog een tip mag zijn bij het zoeken naar een goed webdesignbureau, dan is een webdesigner die Google partner is ook een interessant gegeven, alhoewel dit natuurlijk geen algemene garantie voor kwaliteit is. Google partners krijgen echter inside informatie van Google over de laatste nieuwtjes en truken uit de doos voor SEO. Ook kunnen ze als een van de eersten nieuwe tools en functies uitproberen. 
Het belangrijkste is dat je website resultaten oplevert, zowel wat het design als de marketing betreft.