Facebook likes kopen kan al langere tijd. Echter had je in het verleden vaak met lege accounts of fictieve personen te maken. Hierdoor steeg het aantal likes op je pagina wel, echter bleef de interactie met het publiek achter en beperkt. Daarnaast kwamen deze gekochte likes ook in de weg te zitten, doordat je wel deze lege accounts bereikte, maar niet echte personen. Dit is bij Like4You anders. Hierbij koop je namelijk wel likes van echte personen. Hierdoor stijgt niet alleen het aantal likes op je pagina, maar ook de interactie met het publiek stijgt mee. Hierdoor groeit je pagina veel sneller dan bij de oude methode het geval was.

Snel aan meer Facebook likes komen

Wanneer je gebruik maakt van de dienst van Like4You ben je al heel snel in staat om het gewenste aantal likes op je Facebook pagina te genereren. Wanneer de campagne gestart wordt heb je vaak al binnen 48 uur het aantal Facebook likes dat je besteld hebt. Hierdoor kun je gelijk verder met je pagina en heb je binnen korte tijd een veel groter bereik opgebouwd. Doordat er met echte personen wordt gewerkt kun je via hen ook weer andere mensen bereiken. Dit houdt in dat de interactie met het publiek veel sneller gaat, waardoor je nog sneller andere likes kunt behalen.

Like4You biedt een garantie

Het kan zijn dat de personen die binnen de campagne je pagina een like hebben gegeven al snel weer afhaken, bijvoorbeeld doordat de pagina toch niet helemaal bij hun wensen aansluit. Wanneer je binnen dertig dagen erg veel likes verliest zorgt Like4You er voor dat dit verlies weer wordt aangevuld tot het aantal dat je in eerste instantie besteld had. Hierdoor behoud je het aantal likes en daarmee het bereik per bericht.